Csikung – egészség – boldogság
Bejelentkezés  |  Jelszó módosítása

Muszáj részt venni csikung tanfolyamon?

A rövid válasz: ajánlott.

A hosszabb válasz: erősen ajánlott.

A részletesebb (még hosszabb) válasz a következő.

Az interneten nagyon sok információhoz hozzáférhetsz a csikunggal kapcsolatban már magyarul is. A megfelelő boltokban magyar nyelvű, csikung témájú könyveket, cd-ket, dvd-ket is szép számmal kaphatsz.

Akkor mi a gond?

Biztos vagyok abban, hogy Te is voltál már a következő helyzetben.

Valami felkeltette az érdeklődésed, ezért elkezdtél utánajárni a dolgoknak, de egy ponton megrekedtél. Hiába kerestél tovább és tovább, csak nem akart a dolog előrébb jutni.

Mígnem egyszer csak valaki, aki komoly tapasztalatokkal rendelkezett a témában, mondott egy mondatot, amelynek eredményeként minden addigi akadály megszűnt, és Te szárnyalva haladtál tovább...

Nos, a csikunggal kapcsolatban garantáltan ez a helyzet.

A kultúránknak (sajnos) nem része a csikunggal való foglalkozás. A sok éves iskolai tanulmányaid alatt (gondolom) Te sem igazán hallottál az elcsendesedés fontosságáról. Pláne arról nem, hogyan lehet ezt megvalósítani a mai életkörülményeink között...

Emiatt garantáltan a csikunggal való ismerkedés során lesznek olyan pontok, amelyek úgy tűnnek, ellentmondanak eddigi tapasztalataidnak. Sok éves csikung tanári tapasztalatom azt mondatja velem, hogy ez alól nincs kivétel.

Ez nyilván nem feltétlenül jelenti azt, hogy a korábbi vagy az új tapasztalatod helytelen lenne. Nem! Mindössze azt, hogy lehetőséget kaptál, hogy megtapasztald a dolgokat egy egészen más, új oldalukról.

Az ilyen helyzeteken egyedül, hibátlanul túljutni majdnem lehetetlen.

De ez még nem minden!

Mivel csikungozás közben a bennünk rejlő természetes képességeket erősítjük, ezért könnyű levonni azt a téves következtetést, hogy akkor majd önállóan is boldogulni fogok.

Persze, ez részben igaz is lehet.

A gond ott van, hogy tapasztalat és külső segítség hiányában nagyon lassú a haladás. Elvileg lehetséges, de ember legyen a talpán, aki ennyi kihívással és csábítással körülvéve, minimális sikerélménnyel képes kitartóan gyakorolni.

A tapasztalatom azt mutatja, hogy ilyen esetben előbb-utóbb jön valami még újabb, még nagyobb, még..., ami eltereli a figyelmet a gyakorlásról. Ennek eredményeként az illető még csak a közelébe sem jutott a Csung Jüan Csikung által felkínált lehetőségeknek.

Az egyik legjobb megoldás

A tanfolyam az egyéb hatásain kívül pontosan ezeket a nehézségeket oldja meg.

Hszü Ming-tang nagymester személyes tanítványaként, sok éves tapasztalattal rendelkező csikung tanárként...

  • Pontosan tudom, hogy az egyes gyakorlatok tanulásakor hol fordulnak elő olyan nehézségek, amelyek akadályozzák a teljes értékű végrehajtást. Ezt a tudásomat a tanfolyamon teljes egészében megkapod, hogy a lehető legrövidebb idő alatt tökéletesen tudjad végezni a gyakorlatokat.

  • A speciális csikung tudás- és képességátadás módszerét alkalmazva, közös munkával meglepően rövid idő alatt be tudjuk indítani az energiarendszeredben a szükséges folyamatokat. Ez azt is jelenti, hogy már a tanfolyam alatt saját élményként tapasztalod meg azt, hogy ezek a dolgok működnek.

Adott esetben olyanok is, amelyeknek a létezésében is kételkedsz most még, miközben ezeket a sorokat olvasod. ;-)

Mire gondolok?

Jellegéből fakadóan az ilyen jellegű élményeket csak személyesen lehet megtapasztalni. Pontosan ezért rendszeresen tartok csikung élmény-előadásokat.

FONTOS! Ez nem élménybeszámoló, hanem egy speciális, két és fél óra időtartamú csikungos előadás.

Az előadáson nem csak elméleti információhoz fogsz hozzájutni, hanem nagyon egyszerű gyakorlatok elvégzésével saját élményeid alapján győződhetsz meg a Csung Jüan Csikung rendszer erejéről, és a csikungos tudásátadás hatékonyságáról.

Az itt szerzett tapasztalataid saját élményeidként fogják alátámasztani mindazt, amit ezen az oldalon olvastál. Ezen információk alapján el fogod tudni dönteni, szükséges-e Számodra ennél mélyebben is megismerkedni ezzel az ősi tanítással.

Most Te jössz!

Kérlek, kattints ide, és foglald le most az ülőhelyed a csikung élmény-előadásra.